Paprika pesto

2 rode paprika, beetje basilicum, 1 teen knoflook, 2 eetlpijnboompitten, 4 zongedroogde tomaatjes, half klein blikjetomatenpuree, 1 tl chilipoeder, 50 gram parmezaanse kaas, olijfolie

Paprika’s onder de grill zwart laten worden. even latenafkoelen, velletje eraf trekken. Parmezaanse kaas en pijnboompitten inkeukenmachine klein maken. Alles behalve de pijnboompitten en kaas inde foodprocessor doen. Processen. Daarna kaas en pijnboompitten erdoormengen + olijfolie tot pestoformaat. Lekker bij pasta, gegrillde kip,op brood met kaas…

Advertenties

Een Reactie op “Paprika pesto

  1. hmm lijken me beide lekker,enne er was al iemand die me via jou site getraceerd had,haha eng he…maar slim idee van je enne ook een fijn weekend
    groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s