En…? – deel 2

"Weet je waarom wij het zo leuk vinden dat jullie hier zijn?", zeiden wij ’s morgens tijdens het ontbijt. Schouders worden opgehaald. "Nou, als jullie hier zijn, hoeven wij helemaal niets te doen. OK als we vanavond quiche eten en vers gemaakt yoghurtijs? En zullen we zelf brood bakken?" Heftig en enthousiast geknik vanaf de overkant van de tafel. "Mooi, want jullie mogen aan de bak". Dachten we ze mooi tuk te hebben. Helaas. Twee blije koppies: "Jottem, we mogen weer koken!".

Img_1417Echt goed, die kerels. Zaterdag de hele middag geskate, op het Olympiaplein tussen de Amsterdamse skaters. Gewoon gaan en bovenaan de half pipe even stoer staan met je handen in je zakken. Zo werkt dat. "Gaan we vogende keer weer hierheen?" Helemaal op in de auto naar huis. Douchen, schade checken (het viel mee haha) en hop, koken.

Img_1422En Eerste Paasdag even naar mijn zus. Die heeft een nieuw kippenhok en de dames zijn wat hardleers. Ze klimmen nog steeds in het oude hok, boven wat oude planken en leggen eieren in de hoek. Dan maar zelf verplaatsen, waar Q&L graag aan meehelpen. En daarna op naar Dongen om de mannen weer thuis te brengen (snik!). All in all, het was weer een heerlijk lang weekend

Advertenties

2 Reacties op “En…? – deel 2

  1. super! Zo wordt er fijn weer in de geschiedenisboeken geschreven!

    Mag ik ook een keertje aanschuiven voor yoghurtijs en quiche?

  2. Tuurlijk, noem maar een datum. En neem de meiden mee, volghens mij komen de leeftijden wel overeen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s