Kinderloos

Dit weekend zijn we onverwacht kinderloos. De jongens hebben er afgelopen week een broertje bijgekregen en bleven dus bij mama om hier eens even goed aan te wennen en voor de gezellige visite die dit altijd met zich meebrengt.

Om onszelf te troosten (Ja, troosten! Het eerste wat ik uitriep toen ik van Erwin hoorde dat de jongens niet kwamen was "Bah, wat ongezellig!". We verheugen ons namelijk altijd enorm op de weekenden dat de mannen hier zijn) zijn we vanmiddag maar naar de sauna gegaan. Een nieuwe, in Almere . Het probleem met een sauna in Almere is dat je er door de week na het werk nooit heen kan vanwege de files, dus dit was een uitgelezen kans. 

En ik moet zeggen, het was een fijne sauna. Ruim van opzet, veel keuze en ondanks dat hij volgeboekt was, hadden we niet het idee dat je elkaar in de weg liep. Diverse temperaturen sauna’s, kruidensauna, stoombad, Osmaans badhuis met warme stenen om op te liggen, HEEL koud dompelbadje, diverse zwembaden en whirlpools, lekker hoor.

Alleen, waarom lopen al die kerels nou in hun blote piemel rond te darren. Wat is er mis met een handdoekje omslaan als je uit de sauna komt… Of ben ìk nou zo’n preut (wat ik niet denk overigens!)?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s