Paaldansen

We wonen al bijna drie jaar in dit huis.

Eerst hing de tv aan de muur waar nu het orchideeenbehang hangt. Totaal verkeerde plek. Te veel licht door die gigantische raampartij in ons huis. Tv weer van de muur gesloopt. De volgende anderhalf jaar stond ons prachtige flatscreen met het screen naar de muur stof te verzamelen.

Toen kwamen wij op het lumineuze idee het scherm aan staalkabels aan het plafnd te hangen. Heel hip. Tot bleek dat het scherm naar voren ging hangen en er dus niets te kijken viel. Zo bleeft het scherm nog een paar maanden machteloos, bijna diagonaal aan het plafond hangen.

Tot ik laatst bij Ikea was en een ingenieuze constructie zag met twee aluminium palen. Geen camera bij me natuurlijk, dus het was wat ingewikkeld uit te leggen aan Erwin. En voor je weer eens met zijn tweeen bij Ikea bent is het toch weer snel een maand verder. Godzijdank stond de hele constructie nog opgesteld.

En toen ging het snel. Alles opgeschreven, gisteren naar ons favoriete blauwgele warenhuis gegaan, alles opgezocht, afgerekend en een half uur later stonden we blij weer buiten. De jongens hadden zich nog even met de softijs automaat vermaakt: hoorntje  kopen voor 50 cent en vervolgens kan je wel honderd keer je hoorntje bijvullen haha.

Thuis hebben Erwin en Levi het gevaarte in elkaar gebouwd (Quinten moest zich even buigen over zijn huiswerk) en inderdaad, het is prachtig! Nu nog een goede tuner en boxen scoren..

Dsc_0002_1Dsc_0003 Dsc_0024_4
(U ziet, het is multifunctioneel en ook geschikt voor paaldanslessen…)

Advertenties

4 Reacties op “Paaldansen

  1. ik heb het gelezen maar DE DIJK EN AKDA EN DE MUNK hoeven an mij niet ,groetjes mama

  2. wow wat een goede oplossing! Maar euh, je kan nu niet elke week Jan Des B. spelen 😦

  3. Zeker wel, ik kan de eettafel nog naar de andere kant van de kamer slepen en de bank naar waar de eettafel staat. Kijken we tv vanaf de tafel… Opties zat!

  4. oh dus toch stiekem alles veranderen 🙂

    Het leukste is om alles om te zetten als E een avondje weg is… heb ik ook een keer gedaan in een grijs (getrouwd) verleden. Manlief kwam thuis en brak bijna zijn nek over een stoel… ik was in een uurtje klaar met alles anders te zetten, hij was de dag erna nog uren bezig om alle draden van telefoon & tv te verleggen!

    Fijn weekend hè wijffie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s