Johnny Depp is cool

Maart vorig jaar werd zijn dochtertje met spoed in het ziekenhuis opgenomen. Ze was besmet met een dodelijke bacterie en haar leven hing aan een draadje. Gelukkig kwam alles goed.

Als dank heeft JD vier dagen verkleed als Jack Sparrow in het ziekenhuis doorgebracht en las hij verhaaltjes voor aan de patienten. Mocht u nu zeggen: ja lekker makkelijk, hij heeft ook nog eens ruim 1,3 miljoen euro aan het ziekenhuis geschonken. Ik vind dat mooi.

Advertenties

Een Reactie op “Johnny Depp is cool

  1. en niet alleen koel maar ook nog eens lekker… fijne combi 🙂

    de context in vogelvlucht: Mijn oudste Suus (12) was niet lekker (btje hoofdpijn)op Oudjaarsdag maar wilde gewoon doorhobbelen… En had met Pa afgesproken daar O&N te vieren. Bij binnenkomst werd door stiefmoe al gevraagd ‘wat kom jij doen’… Toen ik een kwartiertje later nog wat asprientjes kwam brengen zei ze dat, dus ik zei: kom maar weer mee… maar t dappere trouwe ding wilde daar blijven. Twee uur later, en mama inmiddels al weer in Brabant, belde ze huilend op… ze was echt niet welkom… voelde zich eenzaam en zeer teleurgesteld… en komend weekend gaat ze toch weer, sinds 31/12…
    rode waas voor míjn ogen trekt niet echt weg en wordt afgewisseld met dikke tranen van onmacht…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s