Kan hier ook een supplement bij?

Ogen dicht en concentreren. Denk carpaccio. Carpaccio is heerlijk: beetje dun rundvlees, wat parmezaan en pijnboompitjes erbij, allemaal tegelijk op je vork.  Een smaaksensatie! Denk hier nu eens eendeleverkrullen bij. Het zilte van parmezaan met het zoete van eendelever. Oeh. En geen lullige krullenzaten erbij hoor! Maar dat mag ook wel, als supplement. Erwin had coquilles met paddestoel risotto. Ook heerlijk, maar ik had de juiste keuze deze keer. En dan, als hoofd, buiten de kaart om, een bord vol met langoustine staartjes. Flesje Grüner Veltliner erbij. Heerlijk.

En waar we dit alles aten? Op IJburg, bij restaurant N.A.P.

Voor het eerst sinds de vakantie zijn we weer uit eten geweest. Tja, het was alweer een week geleden, haha!

Ik had zin in Kaap Kot maar die zaten helaas vol. Mijn tweede keus was N.A.P., en gloednieuw restaurant op IJburg. Het was een schot in de roos. Niet te groot, licht, vriendelijk personeel, aan het water, wat wil je nog meer?

Erwin pikte de coquilles in van de menu kaart en, volgens onze regels, moet ik dus de carpaccio nemen. Hierbij kon je een supplement eendelever krullen nemen. Oeh,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s