Enge films, broodjes en een houten hart

Zo, alweer anderhalve week terug in het regime. Wat heb ik allemaal te melden tot nu toe:

Q heeft een zomer/zaterdag baantje bij La Place op het Rokin. Jawel, gratis te bezichtigen terwijl hij u een smakelijk broodje verkoopt. Met extra kaas als u het lief vraagt.

En ik moet ook nog vertellen over onze poging om Q het verschil te leren tussen kwaliteits thrillers en horror meuk (zeg maar Silence of the Lamps versus Chuckie) en daar slagen we aardig in. Hij begint eindelijk te beseffen dat eng in het hoofd veel leuker is dan de zoveelste afgezaagde arm. Vanavond in ons theater: Dead Calm. Ik vertelde dat ik ook nog Hotel Rwanda in de aanbieding heb. "Kijken jullie dat maar, da's saai," zei hij. Die staat dus voor morgen op het programma, hoewel dat naturlijk geen thriller is.

En dat Erwin een houthandel slash atelier heeft overgenomen en dus ook in het wild te bezichtigen is. Dus als u een fijne trap nodg hebt, een raamkozijn, hippe steigerhouten meubels voor in de tuin of eh nou ja, iets van hout dan kunt u bij hem terecht.

En natuurlijk ook dat Erwin en ik ons we-gaan-niet-trouwen-maar-we-hebben-zes-jaar-verkering-en-dat-willen-we-vieren-feestje geven. Eindelijk. Omdat we zo blij met elkaar zijn. Nog steeds. Heel erg.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s