Strafkamp Amsterdam

Door omstandigheden zoals slechte cijfers en brutale monden leek het dit weekend bij ons thuis meer op een strafkamp dan een gezellig huishouden. Q ging niet naar het dance festival waar hij zijn zinnen op had gezet en er werd niet gegamet en ge-internet. Helaas pindakaas voor de heren.

We keken naar Der Untergang waar Q een SO over krijgt op school en verkondigden al dat we vandaag naar een museum zouden gaan. "Ah neeeee…" "Jawel" zeiden wij onverstoorbaar. "Maar dat is saaaaaai…" Wij haalden onze schouders op. Het was alweer helaas pindakaas voor de heren.

Het museum was inde stad en de heren bedachten dat we dan misschien naar Nemo zouden gaan (nope), of naar het Martelmuseum ("Dat doe je maar met je vrienden"). We gingen naar Amsterdam Museum vroeger bekend als het Amsterdam Historisch Museum. Erg interessant en super leuk (vonden wij hahaha). Levi gaf zijn audio tour al snel aan Erwin en langzaam slenterden we door de eeuwen heen. We vonden de jongens terug op bankjes, druk met hun mobieltjes, en pas toen er in een witkar gezeten kon worden en er zenders op een illegale radio uit de Tweede Wereldoorlog konden worden opgezocht kon het hen een beetje bekoren.

Het was toch best een leuk museum geweest gaven ze toe toen we even een kopje thee gingen drinken. Mooi, dan gaan we volgende heer naar het Joods Historisch Museum.

DSC_5540 DSC_5546 DSC_5563

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s