BBQ en HP6-2

BBQ-weer valt meestal onder de noemer zonnig en warm en in ieder geval droog. Wij hadden echter met Nichtje al begin juli een BBQ afspraak gemaakt voor 23 juli. Haar ouders zouden dan hoog en droog (èn zonnig èn warm) in Italie en ik zou even checken of nichtje in haar eenzame bestaan wel goed had gegeten (en eventueel bijvoederen via een BBQ festijn).

Vrijdagavond smste Nichtje ietwat zorgelijk of het feest nog wel doorging. "Tuurlijk" zei ik vol goede moed en checkte en passant nog even Weeronline. Grijze wolke en regen, hmz. Maar ze hebben het daar wel vaker fout dus ik kocht de AH leeg en propte een tas vol met allerlei BBQ heerlijkheden en plunderde de Turk voor brood en baklava. En ondanks dat de jongens en meisjes van Weeronline dit keer wel gelijk hadden BBQ'den wij met volle teugen onder de veranda. Kwestie van het meubilair een beetje verplaatsen zeg maar…

Erwin had ondertussen bedacht dat we dan wel konden blijven slapen en dat we dan zondagochtend om tien over tien naar HP6-2 zouden gaan. Heel vroeg maar wel half geld want héé, die week in Friesland was ons niet in onze koude kleren gaan zitten. Nichtje morde even bij het horen van het vroege uur, maar ja, de laatste HP laat je niet aan je neus voorbij gaan.

En dan de laatste Harry Potter, he, wat moet ik daar nu over zeggen: uitgeput door alle ontploffingen en toverstokacties huilden Nichtje (dank voor de tissues, Kim!) en ik tranen met tuiten (onder dramatische uitroepen van dingen als: "Dit komt nooit meer terug!", "Het einde van een tijdperk!") en de jongens moesten een beetje schamper om ons lachen (alle drie hè, de ongevoelige schurken!). Maar het is wel zo. Dit komt nooit meer terug. En wat waren het geweldige boeken en films. Zo.

DSC_6171 DSC_6181 DSC_6188

Advertenties

Een Reactie op “BBQ en HP6-2

  1. Waarom neem je nichtje niet me de 13de augustus?
    Greetz..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s