Ik ben er weer (orginele datum 23 09 2011)

Zo, heeft u mij een beetje gemist? Ik u wel. Ruim twee weken zonder blog is als een zomer zonder zon. En u weet na deze zomer precies hoe dat voelt nietwaar? helenevanloon.web-log.nl is niet meer, helenevanloon.weblog.nl is geboren.

Op dezelfde dag dat de inwoners van New York in spanning thuis hurricane Irene zaten af te wachten arriveerde de storm genaamd Quinten bij ons thuis. En net zoals hurricane Irene uiteindelijk mee bleek te vallen, blijkt storm Quinten ook gewoon een briesje (althans op dit moment he, hij blijft een puber). Hij installeerde zich, ruimde zijn kleren op en zat braaf aan tafel te wachten op wat komen ging.

Het is voor ons allemaal wennen: hij moest zijn plek vinden, ons huis tot zijn thuis maken en wij moesten wennen aan een extra iemand in huis. De vanzelfsprekende rust moeten we even opnieuw zien te vinden. Maar vooralsnog loopt het wonderbaarlijk soepel. Hij gaat naar school, werkt een paar uurtjes per week bij de AH en ruimt zelfs de vaatwasser uit. Ik heb goede hoop!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s