Schillen niet verwijderen

Vanavond gaan we naar Acda & De Munnik in het leukste theater van Nederland: M-Lab in Amsterdam Noord. Amsterdam Noord??? hoor ik u vol afschuw uitroepen. Jawel Amsterdam Noord, ik zeg het nog maar eens voor de duidelijkheid. Want Amsterdam Noord is de hipheid zelve aan het worden. Er zijn leuke theatertjes, kunst initiatieven en prachtige industriële restaurants zoals Stork, Hotel de Goudfazant en de IJ-Kantine.

Maar voordat wij naar M-Lab gaan moet ik de bloedjes (want die gaan mee) en Erwin iets te eten geven. En dat wordt vanavond soep van geroosterde tomaten met foccacia, mozzarella en home made pesto (want dat is zo makkelijk, kant en klaar kopen is meer werk).

Dus let even op: kilootje tomaten in kwarten snijden, samen met twee rode uien (in kwarten maar met schil) en zes teentjes knoflook (door de helft en ook met schil) in ovenschaal. Paar takjes tijm er bij en wat olijfolie. 40 Minuten in de oven op 200 graden.

Uien en knoflook eruithalen, schillen verwijderen en pureren. Tomaten en ui/knoflookpuree in de pan. Staafmixeren en op smaak brengen.

Hopsakee en eet smakelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s