Kerst 2012

Ik geef maar even een fotocompilatie hieronder want oeh wat was het gezellig! Neven Darryl en Jimmy kwamen de dagen voor kerst logeren. Drukte en gezelligheid in huis. Luchtbed in de serre. Lekker eten, kletsen, gamen, koken. Met  de tram naar de stad, in Café In De Olofspoort een flesje jenever voor opa ophalen en uit eten bij Margarita waar Jim mocht helpen met cocktails maken en er zoals vanouds weer gedanst en gezongen moest worden.

P1030404  P1030405    P1030418 Kerstavond zoals gewoonlijk bij de schoonouders in Middenmeer. Drie grote gedekte tafels, ossenstaart soep en ragout, alle ingrediënten waren er. De hele familie compleet en mooi aangekleed.

P1030488  P1030516    P1030522

(Eerste kerstdag was voor Erwin en mij, lekker in pyjama op de bank films kijken en nee, daar zijn geen foto’s van!)

Twee kerstdag gourmetten bij ons thuis met de schoonouders en Q’s nieuwe vriendin. De tafel mooi gedekt en mijn “kerstboom” aan het hoofd. Het was best lekker maar oh gourmetten is zo niet ons ding! Na het eten werd het gourmetstel ceremonieel  in de vuilnisbak gekieperd en we namen er nog een wijntje op.

En nu, ik ben nog lekker vrij maar Erwin is alweer druk aan de slag. Als eigen baas moet je het toch hebben van al die mensen die vrij zijn en opeens bedenken dat ze nog wel een kast willen hebben :-). Levi helpt hem uit de brand en zaagt en timmert vrolijk mee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s